Környezettudatos tervezést és tanácsadást nyújtunk.

Környezettudatos fejlesztésekhez, átalakításokhoz és bérleménykialakításokhoz teljeskörű tanácsadási és tervezési szolgáltatást nyújtunk. Testvérirodánk tervezésben szerzett 20 éves tapasztalatát kamatoztatva holisztikus szemlélettel segítjük az elérhető projektcélok megfogalmazását és a beépített anyagok, villamos és gépészeti rendszerek, valamint az üzemeltetési gyakorlatok optimalizálását.

Zöld minősítésekkel foglalkozunk.

Vállaljuk induló beruházások, új építésű, valamint meglévő irodaházak, irodabérlemények és egyéb ingatlanok BREEAM, LEED és WELL minősítésének elkészítését. Szakértői csapatunk az előminősítéstől kezdve a szükséges dokumentáció összeállításán át a végső tanúsítás megszerzéséig ügyfelünk rendelkezésére áll.

Szolgáltatásaink

Cégünk zöld minősítésekkel, projekt managementtel, valamint tervezéssel és tanácsadással foglalkozik.

Zöld minősítések

Vállaljuk induló beruházások, új építésű, valamint meglévő irodaházak, irodabérlemények és egyéb ingatlanok BREEAM, LEED és WELL minősítésének elkészítését.

Projekt menedzsment

Ügyfeleinket a projekt megvalósítása során is támogatjuk, hogy beruházásuk a terveknek megfelelően, az előre meghatározott idő és költségkereten belül készüljön el.

Tervezés és tanácsadás

Környezettudatos fejlesztésekhez, átalakításokhoz és bérleménykialakításokhoz teljeskörű tanácsadási és tervezési szolgáltatást nyújtunk.

Referenciáink

Legfrissebb munkáink listája

Ferrum Irodaház

Lomb utca 37., Budapest, 2018

  • BREEAM - In Use minősítés

Eiffel Tér Irodaház

Teréz krt 55., Budapest, 2018

  • BREEAM - In Use minősítés

Skyscanner

K6 Irodaház, Budapest, 2015

  • Projekt menedzsment

Elérhetőségeink

Felveszem a kapcsolatot