Rólunk.

Szakértőink több éves tervezési és projektmenedzsment tapasztalat mellett környezettudatos építés, LEED, BREEAM és WELL nemzetközi épületminősítői akkreditációval is rendelkeznek.

Bemutatkozás

Az ML2s Sustainable Solutions-t 2016-ban az építőiparban is egyre erőteljesebben megjelenő fenntarthatóság iránti igény hívta életre. A MádiLáncos Studio testvérirodájaként célunk, hogy ügyfeleinket segítsük a környezettudatos célok kitűzésében és azok elérésében, legyen szó akár tervezés alatt álló, új építésű vagy meglévő, már üzemelő épületről, bérleményről. Cégünk 1.000.000 GBP felelősségbiztosítással rendelkezik, ami garancia partnereink számára is.

Munkatársaink

Koczkás Péter

Projekt manager, tanácsadó

Szlovák János

Ügyvezető igazgató

Sárosdi-Mádi Krisztina

Tanácsadó

Láncos Áron

Tanácsadó

Varga Márton

WELL AP

Partnereink

Munkánk során az alábbi partnereinkkel működünk együtt

MádiLáncos Studio Kft.

MádiLáncos Studio logó

A MádiLáncos Studio fiatal építészekből és belsőépítészekből álló tervezőiroda. Kiemelt tevékenysége irodák belsőépítészeti tervezése, kialakítása, melynek során ma már alapkövetelmény a zöld szemlélet. Ennek érdekében szakértőink szorosan együttműködnek az MLS tervezőivel.

D!sign solutions Kft.

Bútorforgalmazó partnerünk, akik a kanadai MOLO Design újrahasznosított papír elválasztó paravánjait és ülőbútorait forgalmazzák. Közös célunk ezen mobilfalak és bútorok népszerűsítése.

D!sign solutions logó

Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete

Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete logó

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesület tagjaként célunk, hogy szakmai tudásunkkal támogassuk az egyesület munkáját és küldetését továbbítsuk ügyfeleink számára.

Elérhetőségeink

Felveszem a kapcsolatot